VAN BAHÇESARAY İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017 YILI AĞUSTOS AYI İL İÇİ VE İLLER ARASI ÖZÜR DURUMUNA BAĞLI YER DEĞİŞTİRMELERİ

Öğretmenlerin 2017 yılı Ağustos ayı İl İçi ve  iller arası özür durumuna  bağlı yer değiştirmelerine ilişkin MEB. İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünün 11/07/2017 tarih ve 10617806 sayılı yazıları ile duyuru aşağıdaki linktedir. 
2017 YILI AĞUSTOS AYI İL İÇİ VE  İLLER ARASI ÖZÜR DURUMUNA  BAĞLI YER DEĞİŞTİRMELERİ

Bakanlığımıza bağlı eğitim kurumlarında görevli öğretmenlerin il içi ve iller arasında aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değişiklikleri, Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenlerinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ile Devlet Memurlarının Yer Değiştirme Suretiyle Atamalarına İlişkin Yönetmelik hükümleri doğrultusunda ekte gönderilen duyuruda belirtildiği şekilde yapılacaktır.   

Başvurular, http://mebbis.meb.gov.tr veya http://ikgm.meb.gov.tr adresindeki yer alan Elektronik Başvuru Formu doldurmak suretiyle yapılacaktır.

Öğretmenlerin 2017 yılı Ağustos ayı İl İçi ve İller arası özür durumuna bağlı yer değiştirme işlemlerinin sağlıklı bir şekilde gerçekleştirebilmesi için öğretmenlerin başvuru ve atamalarına etki edecek bilgilerinin MEBBİS kayıtlarında güncellenerek başvurularının herhangi bir aksaklığa meydan verilmeden duyuruda belirtilen tarihler arasında başvurularının sağlanması gerekmektedir. Öğretmenlerin başvurularını son güne bırakmadan zamanında başvuru yapmaları.

Gerekli şartları taşımayan başvurular, gerçeğe aykırı bilgi ve belgeye ya da istenilen bilgileri uygun biçimde işaretlemeden yapılan başvurularda öncelikle başvuruda bulunan öğretmenler ile gerekli kontrolleri yapmadan bu başvuruları onaylayan ilgili okul/kurum yöneticileri ile ilçe milli eğitim müdürlükleri sorumlu tutulacaktır. 

Başvurular eğitim kurumu müdürlüklerince başvurunun yapıldığı gün yada takip eden gün içinde; il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerince en geç eğitim kurumu müdürünün onayını takip eden günde onaylanacaktır. Son gün yapılan başvurular aynı gün içinde onaylanacak ve aynı gün içinde mesai bitmeden sağlık, sigortalı başka kurumlarda çalışanların belgelerini il milli eğitim müdürlüğüne elden teslim edilecektir. 

Sağlık Durumu Özrüne Bağlı Yer Değiştirme İsteğinde Bulunacakların Yönetmelikte ve duyuruda belirtilen ibarelerin olmaması halinde öğretmenin başvurmaması, okul/kurum ve İlçe milli eğitim müdürlüğünce de onay verilmemesi aksi halde ilgililer hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Duyuru için tıklayınız.

İslam mah. Eski Hükümet Konağı Binası kat 2 No 10 65710 BAHÇESARAY/VAN - 0432 751 21 66

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.