VAN BAHÇESARAY İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018 YILI ÖĞRETMENLERİN İL İÇİ YER DEĞİŞTİRME DUYURUSU

2018 YILI ÖĞRETMENLERİN İL İÇİ YER DEĞİŞTİRME DUYURUSU

        Bakanlığımıza bağlı eğitim kurumlarında  görev yapan öğretmenlerin 2018 yılı il içi isteğe bağlı yer değiştirmelerine ilişkin Bakanlığımız İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünün duyurusu ekte gönderilmiştir.

Öğretmenlerin 2018 yılı il içi isteğe  bağlı yer değiştirme işlemleri 12/04/2015 tarihli ve 29329 sayılı Resmi Gazete´de yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenlerinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği hükümleri de dikkate  alınarak ekte gönderilen duyuruda belirtilen açıklamalar doğrultusunda yapılacaktır.

Öğretmenlerin il içi yer değiştirmelerini sağlıklı bir şekilde gerçekleştirebilmesi  bakımından hizmet süresi, hizmet puanı, zorunlu çalışma yükümlükleri, sözleşmeli  ve asker öğretmenlikte geçirdikleri süreler ile başvuru ve atamalarına etki edecek diğer hususların MEBBİS kayıtlarında güncellenmesi önem arz etmektedir.Bu işlemlerin en kısa süre içinde tamamlanması ve başvuruların herhangi bir aksaklığa meydan verilmeden 22-25 Mayıs 2018 tarihleri arasında tamamlanması gerekmektedir.

Gerekli şartları taşımayan başvurular, gerçeğe aykırı bilgi ve belgeye ya da istenilen bilgileri uygun biçimde işaretlemeden yapılan başvurularda öncelikle başvuruda bulunan öğretmenler ile gerekli kontrolleri yapmadan bu başvuruları onaylayan ilgili okul/kurum yöneticileri ile ilçe milli eğitim müdürlükleri sorumlu tutulacaktır. 

Başvuruların zamanında onaylanması için başvuruda bulunan öğretmenlerin belgelerini günübirlik son güne bırakılmadan süresi içerisinde bağlı olduğu okul/kurum,  ilçe ve il milli eğitim müdürlüğüne gönderilmesi gerekmektedir.

Öğretmenlerin 2018 yılı il içi isteğe bağlı yer değiştirme duyurusunun 22. Maddesinde il içi yapılan öğretmenlerin yer değiştirme işlemleri iptal edilmeyecektir. Öğretmenlerin, başvuru yaparken bu hususu göz önünde bulundurmaları gerekmektedir.

         Duyuru için Tıklayınız.

İslam mah. Eski Hükümet Konağı Binası kat 2 No 10 65710 BAHÇESARAY/VAN - 0432 751 21 66

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.