VAN BAHÇESARAY İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahçesaray İlçesi Aralık Ayı Yögep Toplantısı

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün tertiplemiş olduğu yönetici geliştirme programı YÖGEP 2020-2021 Eylem Gelişim Planı çerçevesinde aralık ayı faaliyeti gerçekleştirildi.  İlçe Milli Eğitim Din Öğretimi Şube Müdürümüz Hakan SÖNMEZ açılış konuşmasının ardından ilgili konular ile alakalı toplatıya başlanılmıştır.
2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahçesaray İlçesi Aralık Ayı Yögep Toplantısı

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün tertiplemiş olduğu yönetici geliştirme programı YÖGEP 2020-2021 Eylem Gelişim Planı çerçevesinde aralık ayı faaliyeti gerçekleştirildi.  İlçe Milli Eğitim Din Öğretimi Şube Müdürümüz Hakan SÖNMEZ açılış konuşmasının ardından ilgili konular ile alakalı toplatıya başlanılmıştır.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mithat İZSİZ etkinliğimizin konu başlıkları olan, Peygamberimizin Hz. Muhammed (s.a.v.)'in insanlarla iletişimi, sosyal ilişkileri, eğitimdeki temel ilke ve metotları ile yönetim anlayışı ve uygulamaları, İmam hatip okullarının toplumsal algısı, algı yönetimi, kurumsal imaj yönetimi ve okulların tanıtımı bağlamında gerçekleştirilecek çalışmalar, dijital okul port folyosu oluşturma, okul web sayfasının ve sosyal medyasının yönetimi, Yöneticiliğin etik ilkeleri ve mesleğin itibarı. Etkili yöneticilerin temel özellikleri ile ilgili düşüncelerini paylaşarak sözü  Kırmızı Köprü İzzet Görür İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Gökhan ÇAPRAZLAR'na bıraktı. İlçemizde görev yapan yönetici öğretmenlere uzaktan eğitim yoluyla "Peygamberimizin Hz. Muhammed (s.a.v.)'in isanlarla iletişimi, sosyal ilişkileri, eğitimdeki temel ilke ve metotları ile yönetim anlayışı ve uygulamaları, İmam hatip okullarının toplumsal algısı, algı yönetimi, kurumsal imaj yönetimi ve okulların tanıtımı bağlamında gerçekleştirilecek çalışmalar, dijital okul port folyosu oluşturma, okul web sayfasının ve sosyal medyasının yönetimi, Yöneticiliğin etik ilkeleri ve mesleğin itibarı. Etkili yöneticilerin temel özellikleri" konusunda bilgi verildi. Yöneticilerimiz YÖGEP Eylem planını inceleyip, konu hakkında görüş alışverişinde bulundular.

11-01-202111-01-202111-01-202111-01-2021

 

İslam mah. Eski Hükümet Konağı Binası kat 2 No 10 65710 BAHÇESARAY/VAN - 0432 751 21 66

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.